OΡOI XHΣΕΙΣ


1. Η αποδοχή σας
ΜΕ τη ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ή/και την ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥ
(συλλογικά, συμπεριλαμβανομένου όλου του περιεχομένου διαθέσιμου μέσω του ονόματος περιοχών
, του "ιστοχώρου MPEISGreek", ή "του ιστοχώρου")
, ΔΗΛΩΝΕΤΕ τη ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΑΣ και σε ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ τις ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ
(οι "όροι της υπηρεσίας") ΚΑΙ τους ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ της
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ MPEISGreek ,
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ στο
http://www.MPEISGREEKMUSICFANTASY.COM ,
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝ ΤΩ ΠΑΡΟΝΤΙ ΑΠΟ την ΑΝΑΦΟΡΑ.
Εάν δεν συμφωνείτε με οποιουσδήποτε από αυτούς τους όρους,
τότε παρακαλώ μην χρησιμοποιήστε τον ιστοχώρο MPEISGREEKMUSICFANTASY

2. Ιστοχώρος MPEISGREEK

Αυτοί οι Όροι της Υπηρεσίας ισχύουν για όλους τους χρήστες του ιστοχώρου, MPEISGREEKMUSICFANTASY
των χρηστών που είναι επίσης συνεισφέροντες του τηλεοπτικού περιεχομένου, των πληροφοριών,
και άλλων υλικών ή υπηρεσιών στον ιστοχώρο. Ο ιστοχώρος μπορεί να περιέχει τις συνδέσεις με τους ιστοχώρους τρίτων
που δεν είναι κύριοι ή ελέγχονται από το MPEISGREEK Το MPEISGREEK
δεν έχει κανέναν έλεγχο, και δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο,
τις πολιτικές μυστικότητας, ή τις πρακτικές οποιωνδήποτε ιστοχώρων τρίτων. Επιπλέον,
το MPEISGREEKMUSICFANTASY δεν μπορεί να λογοκρίνει ή να εκδώσει το περιεχόμενο οποιασδήποτε περιοχής τρίτων
. Με τη χρησιμοποίηση του ιστοχώρου, απαλάσσεται αυτομάτως το MPEISGREEK
από οποιαδήποτε και την ολική που προκύπτει από τη χρήση απο εσας οποιουδήποτε ιστοχώρου τρίτων
. Συνεπώς, σας ενθαρρύνουμε να γνωρίζετε όταν εγκαταλείπετε τον ιστοχώρο MPEISGREEKMUSICFANTASY
και να διαβάζετε τους όρους, τις διατάξεις και την πολιτική μυστικότητας κάθε άλλου ιστοχώρου που επισκέπτεστε.

3. Πρόσβαση ιστοχώρου

Α. Το MPEISGREEKMUSICFANTASY
σας χορηγεί με το παρόν έγγραφο την άδεια να χρησιμοποιήσετε
τον ιστοχώρο όπως ορίζεται από τους Όρους Υπηρεσίας, υπό τον όρο ότι: ( i )
η χρήση του ιστοχώρου ως επιτρέπεταιι είναι απλώς για την προσωπική,
μη εμπορική χρήση σας ( ii )
δεν θα αντιγράψετε ή δεν θα διανείμετε οποιοδήποτε μέρος του ιστοχώρου σε οποιοδήποτ
ε μέσο χωρίς προηγούμενη γραπτή έγκριση τουMPEISGREEKMUSICFANTASYιιι)
δεν θα αλλάξετε ή δεν θα τροποποιήσετε οποιοδήποτε μέρος του ιστοχώρου
εκτός από όπως μπορεί να είναι εύλογα απαραίτητο ώστε να χρησιμοποιηθεί ο ιστοχώρος
για τον προοριζόμενο σκοπό του και (iv)
θα συμμορφωθείτε με τους όρους και τις διατάξεις αυτών των Όρων της Υπηρεσίας.


Β. Προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε μερικά ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ιστοχώρου,
θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό. Δεν μπορείτε ποτέ να χρησιμοποιήσετε
λογαριασμό άλλου χρήστη χωρίς άδεια. Κατά τη δημιουργία του λογαριασμού σας,
πρέπει να παρέχετε ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες. Είστε απλώς
αρμόδιοι για τη δραστηριότητα που εμφανίζεται στο λογαριασμό σας,
και πρέπει να κρατήσετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας ασφαλή.
Πρέπει να δηλώσετε στο MPEISGREEKMUSICFANTASY
για οποιαδήποτε παραβίαση της ασφάλειας ή την παράνομη χρήση του λογαριασμού σας.
Αν και το MPEISGREEKMUSICFANTASY δεν θα είναι υπεύθυνο για τις απώλειές σας
που προκαλούνται από οποιαδήποτε παράνομη χρήση του λογαριασμού σας,
μπορεί να είστε υπεύθυνοι για τις απώλειες του MPEISGREEKMUSICFANTASY άλλων που οφείλονται σε τέτοια παράνομη χρήση.

Παράθεση:



Γ. Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιήσετε ή να μην προωθήσετε οποιοδήποτε αυτοματοποιημένο σύστημα, που περιλαμβάνει χωρίς τον περιορισμό, "ρομπότ," "αράχνες," "σε μη απευθείας σύνδεση αναγνώστες," κ.λπ., το οποίο έχει πρόσβαση στον ιστοχώρο με έναν τρόπο που στέλνει περισσότερα μηνύματα αιτήματος στους κεντρικούς υπολογιστές MPEISGREEKMUSICFANTASY σε μια δεδομένη χρονική περίοδο σε σχέση με το τι μπορεί εύλογα να παραγάγει ένας ανθρωπος στην ίδια περίοδο με τη χρησιμοποίηση ενός συμβατού φυλλομετρητή.Το MPEISGREEKMUSICFANTASY το δικαίωμα να ανακληθούν οί άδειες είτεε γενικά είτε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Συμφωνείτε να μην συλλέξετε ή να μην συγκομίσετε οποιεσδήποτε προσωπικά ευπροσδιόριστες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων απολογισμού, από τον ιστοχώρο, ούτε να χρησιμοποιήσετε τα συστήματα επικοινωνιών που παρέχονται από τον ιστοχώρο για οποιουσδήποτε εμπορικούς λόγους παράκλησης.
Παράθεση:
4. Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

Το περιεχόμενο του ιστοχώρου MPEISGREEKMUSICFANTASY εκτός από όλες τις υποβολές χρηστών (όπως καθορίζεται κατωτέρω), συμπεριλαμβάνει χωρίς περιορισμό, το κείμενο, το λογισμικό, τα χειρόγραφα, τα γραφικά , τις φωτογραφίες, τους ήχους, τη μουσική, τα βίντεο, τα διαλογικούς χαρακτηριστικά γνωρίσματα και τους ομοίους ("περιεχόμενο") και τα εμπορικά σήματα, τα σημάδια υπηρεσιών και τα λογότυπα που περιλαμβάνονται εκεί μέσα ("σημάδια"), ανήκουν ή υπόκεινται στο MPEISGREEKMUSICFANTASY, υποκείμενα στα πνευματικά δικαιώματα και άλλα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στο πλαίσιο της Ελλάδας και των ξένων διεθνών συμβάσεων νόμων. Το περιεχόμενο του ιστοχώρου παρέχεται σε σας ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ για την πληροφόρηση και την προσωπική σας χρήση μόνο και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί, να αντιγραφεί, να αναπαραχθεί, να διανεμηθεί, να διαβιβαστεί, τη μεταδοθεί ραδιοφωνικά, να επιδειχθεί, να πωληθεί, να χορηγηθεί άδεια, ή ειδάλλως να χρησιμοποιηθεί για οποιουσδήποτε άλλους λόγους χωρίς την προγενέστερη γραπτή συγκατάθεση των αντίστοιχων ιδιοκτητών.Το MPEISGREEKMUSICFANTASY διατηρεί όλα τα δικαιώματα που χορηγούνται όχι ρητώς στον Ιστοχώρο και το Περιεχόμενο. Συμφωνείτε να μην συμμετέχετε στη χρήση, την αντιγραφή, ή τη διανομή οποιασδήποτε πληροφορίας από το Περιεχόμενο εκτός από τις ρητώς επιτρεπόμενες εν τω παρόντι, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε χρήσης, την αντιγραφή, ή τη διανομή των υποβολών χρηστών άλλων ιστοχώρων που λαμβάνονται μέσω του ιστοχώρου για οποιουσδήποτε εμπορικούς λόγους. Εάν μεταφορτώνετε ή τυπώνετε ένα αντίγραφο του περιεχομένου για προσωπική σας χρήση, πρέπει να διατηρήσετε όλα τα πνευματικά δικαιώματα και άλλες ιδιόκτητες ειδοποιήσεις που περιλαμβάνονται εκεί. Συμφωνείτε να μην παρακάμψετε, να μην θέσετε εκτός λειτουργίας ή ειδάλλως να παρεμποδίσετε σχετικά με τα την ασφάλεια χαρακτηριστικά του ιστοχώρου MPEISGREEK ή τα χαρακτηριστικά που αποτρέπουν ή περιορίζουν τη χρήση ή την αντιγραφή οποιουδήποτε περιεχομένου ή επιβάλλουν τους περιορισμούς στη χρήση του ιστοχώρου MPEISGREEKMUSICFANTASY ή του περιεχομένου του.

5. Υποβολές χρηστών

Α. Ο ιστοχώρος MPEISGREEKMUSICFANTASY τώρα ή στο μέλλον να επιτρέψει την υποβολή βίντεο ή άλλων επικοινωνιών που υποβάλλονται από εσάς και άλλους χρήστες ("υποβολές χρηστών") και τη φιλοξενία, τη διανομή, ή/και την έκδοση τέτοιων υποβολών χρηστών. Καταλαβαίνετε ότι εάν τέτοιες υποβολές χρηστών δημοσιεύονται ή όχι, το MPEISGREEKMUSICFANTASY εγγυάται οποιαδήποτε εμπιστευτικότητα όσον αφορά οποιεσδήποτε υποβολές.

Β. Θα είστε απλώς αρμόδιοι για τις δικές σας υποβολές χρηστών και τις συνέπειες της αποστολής ή της έκδοσης τους. Σχετικά με τις υποβολές χρηστών, βεβαιώνετε, αντιπροσωπεύουν, ή/και ένταλμα που: ( i ) είστε κύριος ή έχετε τις απαραίτητες άδειες, τα δικαιώματα, τις συγκαταθέσεις, και τις άδειες να χρησιμοποιήσετε και να επιτρέψετε στο MPEISGREEK να χρησιμοποιήσει το εμπορικό σήμα, το εμπορικό μυστικό, τα πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιόκτητα δικαιώματα σε όλες τις υποβολές χρηστών για να επιτρέψετε το συνυπολογισμό και τη χρήση των υποβολών χρηστών με τον τρόπο που προβλέπεται από τον ιστοχώρο και αυτούς τους Όρους της Υπηρεσίας και ( ii ) έχετε τη γραπτή συγκατάθεση, την ελευθερία, ή/και την άδεια κάθε ευπροσδιόριστου μεμονωμένου προσώπου στην υποβολή χρηστών για να χρησιμοποιήσετε το όνομα ή την ομοιότητα κάθε τέτοιου ευπροσδιόριστου μεμονωμένου προσώπου για να επιτρέψετε το συνυπολογισμό και τη χρήση των υποβολών χρηστών με τον τρόπο που προβλέπεται από τον ιστοχωρο και αυτους τους ορους χρησης. Για τη σαφήνεια, διατηρείτε όλα τα δικαιώματα ιδιοκτησίας σας στις υποβολές χρηστών σας. Εντούτοις, με την υποβολή των υποβολών χρηστών στο MPEISGREEKMUSICFANTASY , χορηγείτε με το παρόν έγγραφο στο MPEISGREEKMUSICFANTASY μια παγκόσμια, μη αποκλειστική, ελεύθερη δικαιωμάτων και μεταβιβάσιμη άδεια για να χρησιμοποιήσει, να αναπαραγάγει, να διανέμει, να προετοιμάσει τις παράγωγες εργασίες, να επιδείξει, και να εκτελέσει τις υποβολές χρηστών σχετικά με τον ιστοχώρο MPEISGREEKMUSICFANTASY (και της ακόλουθης) επιχείρησης του MPEISGREEKMUSICFANTASY , που περιλαμβάνουν χωρίς τον περιορισμό για την προώθηση και την ανακατανομή του μέρους ή όλης της παράγωγου εργασίας του ιστοχώρουMPEISGREEKMUSICFANTASY (και επ' αυτού) σε οποιαδήποτε είδη μέσων και μέσω οποιωνδήποτε καναλιών μέσων. Επίσης με το παρόν έγγραφο χορηγείτε σε κάθε χρήστη του ιστοχώρου MPEISGREEKMUSICFANTASYμια μη αποκλειστική άδεια για να έχει πρόσβαση στις υποβολές χρηστών σας μέσω του ιστοχώρου, και να χρησιμοποιήσει, να αναπαραγάγει, να διανείμει, να προετοιμάσει τις παράγωγες εργασίες, να επιδείξει και να εκτελέσει τέτοιες υποβολές χρηστών όπως επιτρεπόμενες μέσω της λειτουργίας του ιστοχώρου και υπό αυτούς τους Όρους της Υπηρεσίας. Η προηγούμενη άδεια που χορηγείται από σας τερματίζεται μόλις αφαιρέσετε ή διαγράψετε μια υποβολή (μετά απο αίτηση σας) από τον ιστοχώρο MPEISGREEKMUSICFANTASY

Γ. Σχετικά με τις υποβολές χρηστών,συμφωνείτε περαιτέρω ότι δεν : ( i ) θα υποβάλλεται υλικό που είναι, προστατευόμενο από πνευματικά δικαιώματα ή ειδάλλως υπαγόμενος στα ιδιόκτητα δικαιώματα τρίτων, συμπεριλαμβανομένων των δικαιωμάτων μυστικότητας και δημοσιότητας, εκτός αν είστε ο ιδιοκτήτης τέτοιων δικαιωμάτων ή έχετε την άδεια από το νόμιμο ιδιοκτήτη τους να προωθήσετε το υλικό και να χορηγήσετε στο MPEISGREEKόλα τα δικαιώματα αδειών που χορηγούνται εν τω παρόντι ( ii ) θα δημοσιεύσετε αναλήθειες ή διαστρεβλώσεις που θα μπορούσαν να βλάψουν το MPEISGREEKMUSICFANTASY οποιονδήποτε τρίτο ( iii ) θα υποβάλλετε υλικό που είναι παράνομο, άσεμνο, δυσφημιστικό, απειλητικο, πορνογραφικό, εριστικο, γεννά το μίσος,ρατσιστικό ή εθνικά επίθετικό, ή ενθαρρύνει συμπεριφορά που θα θεωρούταν ποινικό αδίκημα, να προκαλέσει την αστική ευθύνη, να παραβιάσει οποιοδήποτε νόμο, ή είναι ακατάλληλο κατά οιονδήποτε τρόπο (iv) θα ταχυδρομήσετε τις διαφημίσεις ή τις παρακλήσεις της επιχείρησης ( v ) θα ταυτοποιήσετε ένα άλλο πρόσωπο. Το MPEISGREEKMUSICFANTASY επικυρώνει οποιαδήποτε υποβολή χρηστών ή οποιαδήποτε άποψη, σύσταση, ή συμβουλές που εκφράζονται εκεί μέσα, και το MPEISGREEKMUSICFANTASY ρητώς οποιεσδήποτε ευθύνες καθώς και την ολική ευθύνη σχετικά με τις υποβολές χρηστών. Το MPEISGREEKMUSICFANTASY επιτρέπει τις δραστηριότητες που παραβαίνουν τα δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας στον ιστοχώρο του, και το MPEISGREEKMUSICFANTASY αφαιρέσει όλες τις υποβολές περιεχομένου και χρηστών εάν δηλώνεται κατάλληλα ότι αυτό το περιεχόμενο ή υποβολή χρηστών παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας κάποιου άλλου. Το MPEISGREEKδιατηρεί το δικαίωμα να αφαιρεθούν οι υποβολές περιεχομένου και χρηστών χωρίς προγενέστερη ειδοποίηση. Το MPEISGREEKMUSICFANTASY απαγορεύει την πρόσβαση ενός χρήστη στον ιστοχώρο του, εάν διαπιστώνεται ότι είναι παραβάτης κατ'επανάληψη. Ένας παραβάτης επανάληψης είναι χρήστης που έχει ειδοποιηθεί ότι έχει παραβιάσει τη δραστηριότητα περισσότερο από δύο φορές ή/και έχει αφαιρέσει μια υποβολή χρηστών από τον ιστοχώρο περισσότερο από δύο φορές.Το MPEISGREEKMUSICFANTASY επίσης το δικαίωμα να αποφασίζεί εάν το περιεχόμενο ή μια υποβολή χρηστών είναι κατάλληλο και συμμορφώνεται με αυτούς τους όρους της υπηρεσίας για τις παραβιάσεις εκτός από την παράβαση πνευματικών δικαιωμάτων και τις παραβιάσεις του νόμου πνευματικής ιδιοκτησίας, όπως, αλλά όχι μόνο, πορνογραφία, στο άσεμνο ή δυσφημιστικό υλικό, ή το υπερβολικό μήκος. Το MPEISGREEKMUSICFANTASY μπορούν να αφαιρέσουν τέτοιες υποβολές χρηστών ή/και να απαγορεύσουν την πρόσβαση ενός χρήστη για να φορτώσει τέτοιο υλικό παραβιάζοντας αυτους τους όρωους της υπηρεσίας οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προγενέστερη ειδοποίηση και κατά τη μόνη κρίση του.

Παράθεση:
Δ. Ειδικότερα, εάν είστε ιδιοκτήτης πνευματικών δικαιωμάτων
Παράθεση:
ή πράκτορας επ' αυτού και θεωρείτε ότι οποιαδήποτε υποβολή χρηστών ή άλλο περιεχόμενο παραβιάζει επάνω στα πνευματικά δικαιώματά σας, μπορείτε να υποβάλετε μια ανακοίνωση
σύμφωνα με τον ψηφιακό νόμο πνευματικών δικαιωμάτων χιλιετίας ("DMCA") με την παροχή στον πράκτορα πνευματικών δικαιωμάτων τις ακόλουθες πληροφορίες :( i ) Μια φυσική ή ηλεκτρονική υπογραφή ενός προσώπου που εγκρίνεται για να ενεργήσει
εξ ονόματος του ιδιοκτήτη ενός αποκλειστικού δικαιώματος που παραβιάζεται σύμφωνα με τους ισχυρισμούς( ii ) Ο προσδιορισμός της εργασίας που θεωρήθηκε ότι έχει παραβιαστεί, ή, εάν πολλαπλές εργασίες ενός μόνου τόπου καλύπτονται
από μια ενιαία ανακοίνωση, ένας αντιπροσωπευτικός κατάλογος τέτοιων εργασιών επί εκείνου του τόπου.( iii ) Προσδιορισμός του υλικού που θεωρείται ότι αποτελεί το αντικείμενο της παραβίασης της δραστηριότητας και που πρόκειται να αφαιρεθεί ή πρόσβαση
στην οποία είναι να τεθούν εκτός λειτουργίας και πληροφορίες εύλογα επαρκείς για να επιτρέψουν στο φορέα παροχής υπηρεσιών για να εντοπίσει το υλικό(iv) Πληροφορίες εύλογα επαρκείς για να επιτρέψουν στο φορέα παροχής υπηρεσιών
για να έρθει σε επαφή με εσάς, όπως μια διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου, και, εάν είναι διαθέσιμο, ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο( v ) Μια δήλωση καλής πίστης ότι η χρήση του υλικού με τον τρόπο που οδήγησε σε παράπονα
δεν εγκρίνεται από τον ιδιοκτήτη πνευματικών δικαιωμάτων, τον πράκτορά της, ή το νόμο και( vi ) Μια δήλωση ότι οι πληροφορίες στην ανακοίνωση είναι εξακριβωμένες, και κάτω από την ποινική ρήτρα της επιορκία









ΤΕΛΟΣ Η ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΤΗ (ΜΕΛΟΣ) ΤΟΥ

MPEISGREEKMUSICFANTASY ΤΙΜΟΡΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ Εδω στο mpeisgreekmusicfantasy

Θελουμε να σας Ενειμερωσουμε οτι προσπαθούμε
να στηρίζουμε και να προωθούμε την συζήτησηκαι τον διάλογο αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει οτι θα ανεχθούμεμε ακραιες συμπεριφορές στο forum.
Οι διαχειριστες του forumΕιναι σε ευχαριστη θεση να σας ενημερωνουν γιατης ανακοινωσεις τις Επικαιροτητας ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥ ΛΟΓΟΥ .και των τεχνικων προληματων του σαιτ στο forum του mpeisgreek που δημιουργήθηκε και λειτουργεί για να εξυπηρετήσει τους χρήστες του,

Ο επισκέπτης ή χρήστης τού φόρουμ κατανοεί και αποδέχεται το σύνολο των σελίδων και υπηρεσιών που παρέχονται απο το φορουμ για τυχον λαθη μεσα στα κειμενα μας
Ο επισκέπτης ή χρήστης έχει την ευθύνη πρόσβασης στις υπηρεσίες ,του
mpeisgreekmusicfantasy Mε τις αληθείς, και ακριβείς, έγκυρες και πλήρεις πληροφορίες
σχετικά με τα στοιχεία που του ζητούνται κατά τη διαδικασία εγγραφής, και να φροντίζετε για την ενημέρωση αυτων των στοιχείων σύμφωνα με τον παραπάνω κανόνες του FORUM.Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης του forumκαι να ανατρέξετε όποτε ΚΑΙ αν χρειαστείτεΝΑ επικοινωνησετε?? μαζι μας σε οποια
δυσκολια και απορια εχετε .
διατηρείτε έναν μόνο λογαριασμό χρήστη ανά άτομο,στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι έχετε πολλαπλούς λογαριασμούς δύναται η διαγραφή αποτον διαχειρηστη της σελιδας.


To mpeis greek music fantasy

διατηρεί το προνομοιο και εχει το δικαίωμα της τροποποίησης
και διακοπής προσωρινά ή και μόνιμα ,μέρους ή και του συνόλου
των υπηρεσιών που παρέχονται μέσω του forum.Eiναι βασικο για το ΓΙΑ τους διαχειριστες του,FORUM,το μυνημα σας για την καλυτερη,επιδωση του ιστολογιου??
ο Καθε Χρηστης θα πρεπει να απαντα για να γνωριζουμε τα απαραιτητα και σημαντικα λαθη που ισως δημιουργηθουν. Τελος ενα Μεγαλο ευχαριστω σε ολους εσας που με την κατανοηση που δειχνετε μας δινετε την θεληση & την δυναμη να συνεχισουμε σε οτι χαραξαμε.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
Οι Διαχειριστεςτου FORUM


ΦΙΛIKA H ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ MPEISGREEKMUSICFANTASY
__________________